Villas Nature

San Juan de los Terreros

Vanaf €375.000

Previous slide
Next slide

Kenmerken

Het project

De eigentijdse en innovatieve architectuur van VILLAS NATURE komt tot uiting in een residentieel complex gelegen in het stadje San Juan de los Terreros de Pulpí, in Almería, in het zuiden van Spanje.

Deze goed onderhouden woningen en het residentiële complex combineren een uitzonderlijk niveau van ontwerp en kwaliteit, met de hoogste normen van duurzaamheid en welzijn.

De woningen zijn tot in detail ontworpen door het technische team van architecten van Soto Tudela Arquitectura, zodat het licht, de ruimte en de oriëntatie elke woning en perceel een bijzonder karakter geven.

San Juan de los Terreros is een kustwijk die behoort tot de gemeente Pulpí. Het staat bekend om zijn prachtige stranden, de laatste in Andalusië. Voor de kust van San Juan de los Terreros liggen twee kleine eilandjes van vulkanische oorsprong die het Natuurmonument Isla de Terreros-Isla Negra vormen.

Geïntegreerd in de rust en schoonheid van de natuur, omringd door stranden en baaien met kristalhelder water, die tot de beste van Spanje behoren.

Exclusieve restaurants, sportclubs en natuurlijk, uitstekende golfbanen met uitzicht op zee, zoals Aguilón Golf, bevinden zich in de buurt.

Een perfecte bestemming om te investeren of te genieten met familie en vrienden, het hele jaar door.

Ontdek de villas van Villas Nature

Bij het Villas Nature project zijn er 5 soorten woningen beschikbaar. Elk met een andere prijs en voorzieningen. Neem voor meer informatie contact op!

Meer afbeeldingen

Contact opnemen

Meer weten? Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers op +31 613 047 820 of stuur ons een email. We staan graag voor u klaar!

How can we help you?

Under Construction

Due to graphic and technical enhancements the ViV!D Select Properties website will be offline for a few days. Thank you for your patience and hope to see you back soon.