Sunset Sailors

Costa Blanca Norte / Benidorm

Vanaf €415.000

Previous slide
Next slide

Kenmerken

De omgeving

Benidorm staat bekend om zijn grote aantal bars en restaurants waar je kunt genieten van lokale gerechten zoals rijstgerechten, tapas en pinchos of internationale gerechten.

Het Poniente-strand, dat zich uitstrekt over meer dan drie kilometer, ligt op 50 meter van het wooncomplex. Het heeft kristalhelder water en fijn goudkleurig zand.

Dicht bij het wooncomplex Sunset Sailors, op slechts één kilometer afstand, ligt de golfbaan Las Rejas. Er zijn nog twee golfbanen op ongeveer tien minuten rijden met de auto, gelegen op het Villaitana Wellness Golf & Business Resort.

De opties van Sunset Sailors voor je persoonlijke keuze van exterieur en interieur zijn eindeloos. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op, want het vinden van de perfecte woning is waar we in uitblinken!

Omschrijving

Het Sunset Sailors project ligt op slechts 50 meter afstand van de eerste rij aan het Poniente-strand. Het zal 286 woningen omvatten, waaronder appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers met prachtig uitzicht op zee. De ruime terrassen bieden een uniek gevoel van zeilen vanuit je huis.

De gemeenschappelijke ruimtes van Sunset Sailors zijn de perfecte finishing touch voor dit wooncomplex. Geniet van voorzieningen zoals zwembaden, jacuzzi’s, chill-out ruimtes, een coworkingruimte, panoramische sportschool en sportgebieden, waaronder paddle-tennis, tennis en multisportvelden. Er is zelfs een bioscoopzaal voor je vermaak.

Het complex bestaat uit een 30 verdiepingen tellende toren op het zuiden en een 40 verdiepingen tellende toren op het zuiden.

Kies uit verschillende woningtypes, waaronder Excellentie appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Premium appartementen bieden 2, 3 en 4 slaapkamers, met 2 of 3 badkamers.

Het ontwerp heeft maximale comfort als prioriteit, zodat je de Middellandse Zee als nooit tevoren kunt ervaren. Glazen balustrades op de (overdekte en onoverdekte) terrassen bieden een ononderbroken uitzicht, waardoor een naadloze verbinding tussen binnen en buiten ontstaat.

Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op, want het vinden van de perfecte woning is waar we in uitblinken!

Meer afbeeldingen

Contact opnemen

Meer weten? Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers op +31 613 047 820 of stuur ons een email. We staan graag voor u klaar!

How can we help you?

Under Construction

Due to graphic and technical enhancements the ViV!D Select Properties website will be offline for a few days. Thank you for your patience and hope to see you back soon.