Riomar Healthy Living

Torre de la Horadada (Alicante)

Vanaf €157.000

Previous slide
Next slide

Kenmerken

De omgeving

Riomar Healthy Living heeft de perfecte locatie voor golfliefhebbers. Een van de beste stranden aan de Middellandse Zee ligt op slechts een paar minuten afstand. Ook de baaien van Torre de la Horadada en Dehesa de Campoamor liggen op slechts een paar kilometer afstand.

Het gebied ligt dicht bij het strand van Mil Palmeras en al haar diensten. Het is ook gemakkelijk bereikbaar vanaf de bars, restaurants, supermarkten en winkels, etc. in de gemeente Pilar de La Horadada.

De ligging maakt toegang mogelijk tot andere recreatieve voorzieningen zoals het winkelcentrum Zenia Boulevard en de jachtclub Dehesa de Campoamor.

Riomar Healthy Living heeft de perfecte locatie voor golfliefhebbers. Binnen een 30 minuten rijden zijn er meer dan 10 prachtige golfbanen om uit te kiezen: Villamartín Golf, R.C.G. Campoamor, Las Colinas Golf & Country Club, La Marquesa Golf, Vistabella Golf, etc.

Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op, want het vinden van de perfecte woning is waar we in uitblinken!

Omschrijving

Riomar Healthy Living is de ideale plek om te genieten van je nieuwe huis, met een perfecte locatie, diensten en faciliteiten om het welzijn te garanderen dat je verdient. Het complex ligt zeer dicht bij het strand van Mil Palmeras, tussen Campoamor en Torre de la Horadada, in een natuurlijke en rustige omgeving.

Riomar Healthy Living zal in totaal 46 zorgappartementen hebben met 1 en 2 slaapkamers met 1 of 2 badkamers, en spectaculaire gemeenschappelijke ruimtes met: zwembad met lift, volledig uitgeruste sportschool, gemeenschapsruimte, oefenruimte, schoonheidssalon en fysiotherapieruimte.

Residencial Riomar bestaat uit een omheinde gemeenschap met parkeergelegenheid in de kelder, verdeeld over een blok met een begane grond plus 2 bovenverdiepingen. Beperkte mobilitiet? Geen zorgen, want Riomar Healthy Living zal praktisch alle mogelijke aanpassingen hebben voor jouw welzijn.

Bovendien zullen alle appartementen een knop hebben met een teleassistentieservice, 24 uur per dag, elke dag van het jaar, die zorg biedt in situaties van telezorg, medische hulp en noodsituaties, om je de grootste veiligheid te garanderen.

We kunnen elk huis volledig gemeubileerd en uitgerust leveren, met twee meubelopties zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Meer afbeeldingen

Contact opnemen

Meer weten? Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers op +31 613 047 820 of stuur ons een email. We staan graag voor u klaar!

How can we help you?

Under Construction

Due to graphic and technical enhancements the ViV!D Select Properties website will be offline for a few days. Thank you for your patience and hope to see you back soon.