Mar de Pulpi

Costa de Almeria

Vanaf €137.000

Previous slide
Next slide

Kenmerken

De omgeving

Geniet van de stranden van La Entrevista en Los Nardos, gekenmerkt door hun kristalheldere wateren, perfect om te duiken en te snorkelen, en toegankelijk op slechts een steenworp afstand van je voordeur.

Mar de Pulpí is gemakkelijk te bereiken vanuit de belangrijkste steden Almeria en Murcia. Op slechts 2 km afstand vind je het stadscentrum van San Juan de los Terreros, waar je alle soorten diensten vindt die nodig zijn voor het dagelijks leven.

Daarnaast heeft het landgoed een winkelcentrum en restaurant, supermarkten, een sportcentrum, onder andere plaatsen. Voor de meer avontuurlijke mensen bij Mar de Pulpí, waarom niet de grootste geode van Europa ontdekken, met zijn ongelooflijk doorschijnende kristallen, binnenin een oude ijzer- en loodmijn vlakbij.

Rondom Mar de Pulpí liggen de groene golfbanen Aguilón Golf en Desert Spring Golf. Deze golfbanen liggen op slechts een paar kilometer van het complex.

Omschrijving

De appartementen bieden ruime interieurs, met prachtige tuinen en pleinen die een groot zwembadgedeelte met jacuzzi bevatten, omgeven door een groot grasveld met douches, ligstoelen en parasols van heide die ook geniet van gemeenschappelijke WIFI. De royale gemeenschappelijke ruimtes hebben ook een speeltuin voor kinderen binnen een afgesloten veiligheidsperimeter.

De bungalows bieden 1, 2 en 3-slaapkamer strandappartementen met grote terrassen. De woningen op de begane grond hebben een overdekt terras en tuin. De eigenaren van de huizen op de eerste verdieping zullen optimaal profiteren van de zon van Almería op hun ruime terrassen.

De penthouses hebben ook een groot buitengebied tot hun beschikking in de vorm van een dakterras met uitzicht op zee. De dakterrassen zijn ook voorzien van een douche, kraan, elektriciteit en televisieaansluitingen waar het mogelijk is om een barbecue te plaatsen. Alle soorten appartementen hebben parkeergelegenheid in de kelder.

Las Villas II de Mar de Pulpí liggen op slechts 400 meter van de stranden.

Houd er rekening mee dat er veel opties mogelijk zijn in dit project. Aarzel niet om contact op te nemen met ViV!D Select Properties voor meer informatie.

Meer afbeeldingen

Contact opnemen

Meer weten? Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers op +31 613 047 820 of stuur ons een email. We staan graag voor u klaar!

How can we help you?

Under Construction

Due to graphic and technical enhancements the ViV!D Select Properties website will be offline for a few days. Thank you for your patience and hope to see you back soon.