Die ene perfecte plek onder de spaanse zon?

Welkom bij ViV!D Select Properties.

We staan voor je klaar!

NIEUWBOUW

OVERZICHT

ViV!D Select Properties, Spaans vastgoed met een personal touch!

Ontdek het beste van Spaans onroerend goed met een persoonlijke touch. Bent u op zoek naar uw droomwoning, of het nu gaat om een investering of een tweede huis?

Zoek niet verder! Ons kantoor bevindt zich in het hart van Playa Flamenca, waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt. Het is dan ook de ideale locatie voor uw (tweede) huis.

Welkom bij VIV!D Select Mediterranean Real Estate, waar wij een persoonlijke benadering bieden voor elke stap van uw vastgoedavontuur.

Met onze diepgaande kennis van de regio en sterke relaties met vooraanstaande projectontwikkelaars, zijn wij een krachtige speler op de vastgoedmarkt.

Het zijn deze nauwe banden die ons onderscheiden, waardoor wij exclusieve woningen kunnen presenteren van top projecten in diverse prijscategorieën.

Bij VIV!D zijn we er trots op dat we behoren tot de weinige vastgoedbedrijven die een dergelijk exclusief aanbod kunnen bieden.

Voor gedetailleerde informatie over geselecteerde woningen en onroerend goed in de Middel- tot Zuid-Costa Blanca-regio, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Of u nu de voorkeur geeft aan bellen of simpelweg op de contactknop drukt, ons team staat altijd voor u klaar.

Samen zullen we de woning vinden die perfect past bij uw wensen en ambities.

Met VIV!D Select Mediterranean Real Estate begint u aan een vastgoedavontuur dat expertise, exclusiviteit en een persoonlijke benadering combineert.

Ontdek de levendige Costa Blanca-regio. Vul het contactformulier in of neem contact op met een van onze vertegenwoordigers:


België (Rudy) +34 604 989 245
Nederland (Cristian) +31 641 046 928

How can we help you?

Under Construction

Due to graphic and technical enhancements the ViV!D Select Properties website will be offline for a few days. Thank you for your patience and hope to see you back soon.