Bella Vista Villa Marta

San Miguel de Salinas

Vanaf €1.250.000

Previous slide
Next slide

Kenmerken

De omgeving

Als de naam van dit project al suggereert, ligt Bella Vista in een groene, rustige omgeving met een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee en de zoutmeren van San Miguel (San Miguel de Salinas).

Slechts 7 kilometer verwijderd van de prachtige stranden van Orihuela Costa en omgeven door eersteklas golfbanen, biedt Bella Vista je de ontspannen sfeer die deze regio kenmerkt. Voorzieningen zoals bars, winkels, restaurants en supermarkten bevinden zich ook in de buurt.

Bij het Bella Vista-project zijn er tal van opties met betrekking tot uw persoonlijke keuze van exterieur en interieur. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op, want het helpen vinden van de perfecte woning is waar we in uitblinken!

Omschrijving

Omgeven door een prachtige, omheinde tuin met een privézwembad, parkeerplaats voor twee of meer auto’s, grote schuiframen en exclusieve interieurafwerking, is villa Marta in het Bella Vista-project de beste beschikbare optie.

De hoofdslaapkamer op de begane grond biedt een luxe ruimte om te baden en beschikt over een hoogwaardige ingebouwde kast. In elk van de 4 slaapkamers zijn inbouwkasten beschikbaar. Alle badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.

Een keukenopstelling omvat een groot kookeiland met een bargedeelte om te genieten van eten en drinken met vrienden of familie. De ruime woonkamer, met veel zonlicht, geeft je dat gezellige, luxe gevoel van op de juiste plek te zijn.

Elk niveau heeft een groot buitenterras of solarium om het hele jaar door van de zon te genieten. De villa is gebouwd met precisie en hoge kwaliteitsnormen om de best mogelijke ervaring te bieden. De Marta villa’s zijn zuidelijk georiënteerd.

Meer afbeeldingen

Contact opnemen

Meer weten? Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers op +31 613 047 820 of stuur ons een email. We staan graag voor u klaar!

How can we help you?

Under Construction

Due to graphic and technical enhancements the ViV!D Select Properties website will be offline for a few days. Thank you for your patience and hope to see you back soon.