Bella Vista Villa Lea

San Miguel de Salinas

Vanaf €565.000

Previous slide
Next slide

Kenmerken

De omgeving

Als de naam van dit project al suggereert, ligt Bella Vista in een groene, rustige omgeving met een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee en de zoutmeren van San Miguel (San Miguel de Salinas).

Slechts 7 kilometer verwijderd van de prachtige stranden van Orihuela Costa en omgeven door eersteklas golfbanen, biedt Bella Vista je de ontspannen sfeer die deze regio kenmerkt. Voorzieningen zoals bars, winkels, restaurants en supermarkten bevinden zich ook in de buurt.

Bij het Bella Vista-project zijn er tal van opties met betrekking tot uw persoonlijke keuze van exterieur en interieur. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op, want het helpen vinden van de perfecte woning is waar we in uitblinken!

Omschrijving

Bella Vista Villa Lea is ontworpen en gebouwd door enkele van de beste architecten in de regio, met gebruikmaking van de nieuwste technologie, beste materialen en kennis om ruimtes te creëren die efficiënt, comfortabel en ruim zijn.

De villa biedt 4 verschillende slaapkamers met 3 badkamers, waarvan twee en suite zijn. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, terwijl de andere zich op de begane grond bevindt. Een balkon en een solarium zorgen voor een ruim gevoel, terwijl de open indeling van de villa de hele dag door zonlicht biedt.

Elke slaapkamer is voorzien van inbouwkasten inclusief verlichting, hangende schappen en laden.

De luxe keuken kan worden uitgerust met merken van A-kwaliteit en heeft volop kasten en diepe laden. De eettafel staat in de buurt van de keuken voor die lange, gezellige avonden met vrienden of familie.

De tuin heeft een luxueus privézwembad en naast het huis is er ruimte om twee auto’s te parkeren achter een beveiligde poort.

Meer afbeeldingen

Contact opnemen

Meer weten? Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers op +31 613 047 820 of stuur ons een email. We staan graag voor u klaar!

How can we help you?

Under Construction

Due to graphic and technical enhancements the ViV!D Select Properties website will be offline for a few days. Thank you for your patience and hope to see you back soon.