Bella Vista Bungalows

San Miguel de Salinas

Vanaf €360.000

Previous slide
Next slide

Kenmerken

De omgeving

Zoals de naam van dit project al doet vermoeden, is Bella Vista gelegen in een groene, rustige omgeving met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en de zoutmeren van San Miguel (San Miguel de Salinas).

Op slechts 7 kilometer afstand van de prachtige stranden van Orihuela Costa en omgeven door premium golfbanen, biedt Bella Vista u de gemoedelijke sfeer die dit gebied kenmerkt. Voorzieningen zoals bars, winkels, restaurants en supermarkten zijn ook in de buurt.

Bij het Bella Vista project zijn er heel wat mogelijkheden met betrekking tot persoonlijke keuze van exterieur en interieur. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op, want u helpen bij het vinden van de perfecte woning is waar we goed in zijn!

Omschrijving

De duplexwoning is ontworpen en gebouwd met de beste materialen en de nieuwste technologie op het gebied van energie-efficiëntie en comfort. De open en ruime opzet biedt een ruimtelijk gevoel waar de hele dag zonlicht naar binnen valt. Het grote solarium biedt de hele dag zon, dus het is ook zeer geschikt om te overwinteren.

 

De 3 slaapkamers zijn allen voorzien van inbouwkasten met verlichting, hangplanken en lades. De hoofdslaapkamer is voorzien van een en-suite badkamer.

 

De andere 2 ruime slaapkamers delen een grote badkamer. De badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, toilet, spiegels en kranen.

 

De ruime Amerikaanse keuken is voorzien van een kookeiland, kasten en diepe lades. U kunt kiezen uit verschillende witgoedpakketten (optioneel) van verschillende A-merken zodat iedere (aspirant-)kok de juiste apparatuur kan kiezen.

Eigenaren kunnen gebruik maken van het grote gemeenschappelijke zwembad. Optioneel kan een privézwembad worden geïnstalleerd. U kunt uw auto op eigen terrein parkeren.

Meer afbeeldingen

Contact opnemen

Meer weten? Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers op +31 613 047 820 of stuur ons een email. We staan graag voor u klaar!

How can we help you?

Under Construction

Due to graphic and technical enhancements the ViV!D Select Properties website will be offline for a few days. Thank you for your patience and hope to see you back soon.